Alycia Yang Macam-macam

By: My Alycia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Feb-2008 10:37 Email | Share | | Bookmark
:: Majlis Bertandang ::



Friday, 29-Feb-2008 10:30 Email | Share | | Bookmark
:: Majlis Sanding ::



Friday, 29-Feb-2008 08:42 Email | Share | | Bookmark
:: Majlis Nikah ::

kat pelamin...
ish, panas gak kat pelamin nie...
ish, dah berpeluh dah ni...
View all 10 photos...
Tarikh : 8 Februari 2008 (Jumaat)
Waktu : Lepas Asar


Alamak, terlewat sikitlah alycia nak masukkan entry untuk majlis nikah...

Tanggal 080208 selamatlah alycia menjadi seorang isteri kepada en. ajip wawawa... tak sangka, dah jadi seorang isteri dah......

Gambar-gambar ni dari kamera peribadi alycia sendiri...
so, kalau ada gambar-gambar yang tergelap ker, tersenget ker, terbalik ker, terkabur ker.. dan macam-macam ter lagilah alycia mintak maaf yerkkk.. al-maklumlah masa tu ramai sangat yang jadi kameraman and kamerawoman... lagi pun masa tu alycia jadi PANTIN kan.. so, terpaksalah ikut arahan kameraman...

ok, enjoy the pictures kay.............





Tuesday, 12-Jun-2007 23:56 Email | Share | | Bookmark
DCS2000 - Dalam Kenangan..

Semester 1 - kat PD
Sempat lagi posing dalam kelas.. skema jer kan hik hik...
Annual dinner kat hosterl - masa sem 2
View all 9 photos...
actually entry ni aku tulis kat blog aku... tapi kat sini aku just nak attachkan ajer gambar2 masa aku bergelar student dulu.. so kalau nak bace lebih lanjut citer aku, klik kat sini yekkkkk k
http://myalycia.blogspot.com/2007/06/dcs2000-dalam-kenangan.html


Monday, 4-Jun-2007 01:02 Email | Share | | Bookmark
Selamat Pengantin Baru Fauzie...

senyum simpul fauzie...
 
 
View all 7 photos...
semalam bersamaan 3 Jun 2007 adalah Majlis Perkahwinan ofismate aku, fauzie..
Selamat Penganti Baru Buat Fauzie dan Liza... aku doakan semoga berkekakalan ke akhir hayat..Amin....


[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net